Hvad er KlubMor?

 • 5 aftener med fokus på dig og dit moderskab, med den erfarne familieterapeut Fie Hørby som mentor

 

 

"Ideen til KlubMor er udsprunget af mit arbejde som underviser og familieterapeut, der har vist mig, at mange forældre faktisk mangler viden om, hvordan børn tænker og føler.

Med en større indsigt i børns verden, er der mange ting, der bliver nemmere. Du minimerer omfanget af kampe, får mindre tvivl om det, du gør er godt nok – og samtidig kan den viden hjælpe dig til at støtte dit barns selvfølelse og udvikling endnu bedre" - Fie Hørby 

KlubMor 0-10 år er for dig som:

 • gerne vil blive klogere på sig selv, dit barn og tage større lederskab i dit liv 
 • vil blive bedre til at give udtryk for dine reelle følelser og behov 
 • gerne vil have mere glæde og lethed i familielivet

KlubMor vil give dig:

 

 • Tid til dig, med en erfaren ekspert som din personlige vejleder 
 • Kendskab til, hvorfor børn reagerer, som de gør 
 • En klar holdning til børn, som du altid kan støtte dig op af, når du bliver usikker og er i tvivl om det, du gør er 'rigtigt' eller godt nok. 
 • En stærkere relation til dit barn 
 • En generelt større følelse af sikkerhed og frihed og mulighed for at slippe den dårlige samvittighed 
 • Et netværk af andre mødre, der kan inspirere dig og vise, at du ikke er den eneste, der synes, det kan være både udfordrende at være mor. 

Er det vigtigt?

 

Ja, for jo større lederskab du tager i dit liv, des gladere bliver du omkring, hvad du gør og tænker, og jo mere frihed giver du dig selv til at være den, du er – og på den måde giver du dit barn de samme muligheder.

Det er vores erfaring, at det ofte kan være lettere at blive klogere på sig selv sammen med andre, fordi genkendelsen i de andres historier kan gøre det nemmere at bære sig selv, fordi vi opdager, at vi ikke er alene.

Sådan ser forløbet ud:

 

1. Sådan opbygger du dit barns selvfølelse

 • Lær forskellen på ros og anerkendelse, og hvordan selv små forandringer i dit sprog kan skabe store forskelle

2. Sådan sætter du grænser

 • Bliv klar på, hvordan du sætter dine grænser på en måde, hvor du tager hånd både om dig selv og dit barn. Få tips til at undgå situationer, hvor du skælder ud og fortryder bagefter

3. Sådan håndterer du søskendekonflikter

 • Lær at oversætte dine børns konflikter, der er nemlig vigtige beskeder gemt til dig her, og dine børn har mulighed for værdifuld læring

4. Sådan håndterer du vrede, gråd og ’hysteriske anfald’

 • Få indsigt i dit barns følelser og lær, hvad det har behov for fra dig. Udover at få redskaber til at lære dit barn at tackle sine følelser, bliver du også klogere på dine egne.

5. Sådan taler du med dit barn og skaber nærvær

 • Lær hemmeligheden bag, hvordan du får en bedre samtale med dit barn og ikke kun svar som ’det ved jeg ikke’, ’det kan jeg ikke huske’ og ’ikk´ noget’. Nærvær er ikke nødvendigvis ensbetydende med koncentreret leg og øjenkontakt. Lær, hvordan du kan skabe nærvær i alle situationer – også når du har travlt.

Du får: 

 

Personlig rådgivning HVER GANG: Tid til dine personlige spørgsmål, som kan være om ALT det, du som mor kan gå og være i tvivl og bekymre dig om.

Det kunne f.eks. være aflevering eller hentning i institution, ondt i maven, skole, sovevaner, frygt og angst hos barnet, legen med dine børn, seksualitet, forskellighed, ’ulvetimen’, ’trodsalder’, servicering, inddragelse og opdragelse, venner og veninder, dårlig samvittighed, bonusbørn og indkøring i institution mm.

Hvem?

 

KlubMor er både for mødre, der har deltaget i Klubmor før og for dem, der IKKE har.

Underviseren er Fie Hørby 

Hvornår?

Efterår 2019 

Ønsker du at få besked når vi annoncerer nye datoer til KlubMor så skriv dig op lige her! 

Hvor?

 

Blackbird Institute, Aurehøjvej 5A, 2900 Hellerup

Hvor meget?

 

PRIS 4700 kr.

Tilmelding 

 

Du tilmelder dig ved at sende os en mail på:

[email protected]

Så sender vi dig en faktura. Når du har betalt, er du tilmeldt