Kurser & Workshops

I Blackbird Institute tilbyder vi en række spændende kurser & workshops for forældre og fagfolk. 

Gratis foredrag

Kom og mød Fie Hørby.

Vi inviterer til en aften, hvor vi fortæller om relevante emner for fagfolk og forældre. I slutningen af foredraget vil vi, for dig der er interesseret, fortælle mere om vores uddannelser.

Masterclass

Masterclass

Dette forløb er for dig, der gerne vil blive klogere på dig selv, dit barn og tage større lederskab i dit liv. Masterclass for forældre er et forløb for både mødre og fædre. Du får bl.a. viden om børns udvikling og trivsel og bedre kendskab til, hvem du er, og hvad du vil.

klubmor fie hørby

KlubMOR 0-10 år

5 aftener med fokus på dig og dit moderskab, med den erfarne familieterapeut Fie Hørby som mentor. KlubMOR er skabt til mødre med børn i alderen 0-10 år. Med en større indsigt i børns verden, er der mange ting, der bliver nemmere.

KlubMOR 11-18 år

5 aftener med fokus på dig og dit moderskab, med den erfarne familieterapeut Fie Hørby som mentor. KlubMOR er skabt til mødre med børn i alderen 11-18 år. Med en større indsigt i børns verden, er der mange ting, der bliver nemmere.

Blackbird Fly

Iværksætter forløb for terapeuter og rådgivere.

På Blackbird Institute iværksætter forløb får du undervisning og konkret mentoring hos 2 erfarne eksperter, Mie Kaae & Fie Hørby, som har gået hele vejen selv.

Blackbird Writing - UDSOLGT

Peace, love and writing er en tredages workshop med krop, pen og papir. For dig der gerne vil i kontakt med dig selv og de ressourcer, du rummer og som trænger til et frirum fra tanker og en vej til fred indeni. 

Klubfar Mikkel Hørby

KlubFAR

KlubFAR er 5 aftener med fokus på dig og din farrolle med familieterapeut Mikkel Hørby som underviser og mentor.

I KlubFAR vil du få en større indsigt i børns verden og familielivet vil blive nemmere.

Blackbird Kids Mie Kaae Fie Hørby

Blackbird Kids

Blackbird Kids er et forløb for børn, hvor anerkendelse, livskraft, livsglæde og livsduelighed står forrest. Blackbird Kids er et børnefælleskab hvor det handler om at blive til nogen, før man skal blive til noget.