Relationskompetence, coaching og performance

Det er vores erfaring at rigtig mange teams er præget af tids- og energikrævende konflikter. Det er dyrt og hårdt og det dræner selv de dygtigste medarbejdere.  

Derfor tilbyder vi skræddersyet forløb til virksomheder i relationskompetence og ledelse. 

Relationskompetent ledelse tager udgangspunkt i, at hver enkelt leder får udviklet og trænet sin integritet og autenticitet. Det giver den bedst mulige forudsætning for at lede ligeværdigt og anerkendende, hvilket giver større trivsel i en organisation, bedre resultater og forebygger stress. 

Vi tilbyder både længevarende og korte uddannelsesforløb, workshops og foredrag. 

Alt vil blive skræddersyet til jer personligt, men kan bl.a. have fokus på konflikthåndtering, personlig ledelse, den relationskompetente samtale, udvikling af lederkompetencer, Ideudvikling, divergent tænkning, personlige gennemslagskraft, stresshåndtering, teamudvikling, samarbejde, visionsudvikling mv. 

Vores undervisning veksler mellem oplæg, øvelser, feedback og supervision har altid fokus på det ressourcefulde og på konkrete handle- og udviklingsmuligheder. 

"Det har virkelig været en fornøjelse at være sammen med jer. Jeg har aldrig deltaget i bedre undervisning, end den I har givet, og jeg har aldrig mødt bedre undervisere end jer. Faktisk tror jeg ikke, at jeg har mødt mere ”hele mennesker” end jer. Jeres direkte, men også kærlige og velmenende, facon og tilgang til, hvordan I udfordrer os, har givet mig en meget bredere forståelse for mine medarbejdere, mine kolleger og menneskerne omkring mig – og jeg er, frem for alt, blevet meget klogere på mig selv.  De ting I har lært mig har gjort, at jeg i dag føler mig meget mere rustet til fremtiden, ikke kun som leder, men også som søn, kæreste og far - det skal I have stor tak for.Tak fordi I er, som I er."  

Kristian Petersen, Head of Customer Operations, TV2 PLAY

Virksomheder som vi har samarbejdet med:

  • TV2
  • DR 
  • DSB
  • Moshi Moshi Mind 
  • Siemens 
  • Lirum Larum Leg 
  • Heartland 

 

Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde jer er I velkomne til at kontakte os på tlf. 22 11 18 66 eller på mail: [email protected]