SELVGLAD - Om menneskers livslange ægteskab med sig selv

  • d. 22. maj 2019 kl. 17.00 - 19.00 UDSOLGT

... om at være menneske og finde hjem til sig selv

Ordet selvglad er mest et skældsord. Det er paradoksalt, når nu det at være glad for sig selv og være i balance er så vigtigt for at kunne møde omverdenen og andre mennesker med nærvær og åbent sind. 

Lars J. Sørensen vil denne aften fortælle om hvordan det at være glad for sig selv handler om at have en god og nærværende relation til sig selv, ligesom man kan have gode relationer til andre. 

"Såvel menneskelighed som værdsættelse af det gode ægteskab med sig selv er skabt gennem relationer, så et mødeøjeblik med et andet menneske vil nærmest uundgåeligt også blive et mødeøjeblik med sig selv" - Lars J. Sørensen 

 

Lars J. Sørensen er Cand. psych., specialist og supervisor i psykoterapi og har i 1979-2015 væres chefpsykolog på Psykiatrihospitalet i Nykøbing Sjælland. Han har både arbejdet med psykoterapi både i psykiatrien og privat praksis, og han har igennem mange år været underviser. Han er forfatter til en række bøger bl.a. Smertegrænsen, Skam, Sjælens længsel og Selvglad. 

Hvornår?

 

D. 22. maj 2019 kl. 17.00 - 19.00 

Hvor?

 

Blackbird Institute, Aurehøjvej 5A, 2900 Hellerup

Hvor meget?

PRIS  400 kr. 

Tilmelding til foredrag med Lars J. Sørensen

Tilmelding sker ved udfyldelse af formular. Din plads er endelig sikret når vi har registeret din betaling på 400 kr. via mobilepay på 36652.