Undervisere

Mie Kaae

Mie er kreativ direktør, konceptudvikler og medindehaver i Blackbird Institute. Mie er cand.com i psykologi og kommunikation, forfatter til bogen "Hvad vil du virkelig?" og uddannet i danse- og kropsterapi. Mie har i mange år undervist i ledelse og relationskompetence i det private erhvervsliv blandt andet i TV2 og Siemens. På uddannelsen er Mie ansvarlig for, at undervisningen i uddannelsernes somatiske og eksistentialistiske perspektiv er på et højt niveau. 

Fie Hørby

Fie er uddannelsesdirektør og medindhaver i Blackbird Institute. Fie er cand.mag i dansk og kommunikation, psyko- og familieterapeut MPF og forfatter til bestselleren “Drop Opdragelsen!” og bogen “Om teenagere – for forældre”. Fie er faglig ansvarlig for uddannelsen og står som garant for et højt fagligt niveau i både den praktiske og teoretiske undervisning på uddannelserne.

 

Mikkel Hørby

Mikkel Hørby er Cand. pæd. i pædagogisk psykologi og psykoterapeut (MPF). Mikkel er selvstændig og har egen praksis hvor han arbejder helhedsorienteret og gerne inddrager hele familien i sessionen. Mikkels tilgang er oplevelsesorienteret og inspireret af det humanistiske og eksistentielle menneskesyn. Mikkel er underviser på KlubFar og afholder derudover samtalegrupper for børn og unge. 

Hos Blackbird underviser Mikkel i alternativer til skældud, det nye børnesyn, skilsmisse og samtaler med børn. Mikkel underviser på 1. og 2. år.  

Anja Skau Andersen

Anja er uddannet klinisk psykoterapeut. Anja er selvstændig med egen praksis, underviser, samt executive coach. 

Anjas stil er direkte og handlingsorienteret, men samtidig altid omfattet af varme, omsorg og humor. 

På Blackbird underviser Anja i den dialektiske relationskompetencemodel herunder selvafgrænsning, selvrefleksivitet og anerkendelse. Anja underviser på 1. og 2. år. 

Anine Boisen

Anine Boisen er psykoterapeut (MPF) med specialiseringer i par- og familieterapi, chok og traume arbejde samt narrativ terapi. Anine er selvstændig og har egen praksis, superviserer og underviser. Hun er desuden forfatter til bogen Unge og hash (Dansk Psykologisk forlag) der henvender sig til forældre og professionelle.

På Blackbird underviser Anine i familiekriser, skam, parterapi i et tilknytningsperspektiv, kropsinddragelse i det terapeutiske rum og tab/traumearbejde.

Anine underviser på 2., 3. og 4. år. 

Annemarie Clement

Annemarie Clement er uddannet Psykoterapeut (MPF) og afspændingspædagog. Hun har speciale i tidlig tilknytning, kropsterapi og choktraumer.

Hun har privat praksis i Hellerup og underviser på Blackbird Institute i tilknytning og udviklingspsykologi

Annemarie underviser på 1. år. 

Johanne Stryhn

Johanne underviser i det, vi på Blackbird kalder skriveterapeutisk metode, som giver kursisterne en genvej til at blive klogere på dem selv og deres relationer.

Igennem skriveforløb, designet til hver årgang, lærer hun de studerende at skrive sig i dybere kontakt med sig selv, deres historie og ressourcer.

Gæsteundervisere

Jytte Vikkelsøe er Ph.D, forfatter og terapeut. Jytte underviser på 3.år i parforholdets dynamikker, set fra et tilknytningsperspektiv. 

Lars J. Sørensen er Cand. Psych, specialist og supervisor i psykoterapi og forfatter. Lars underviser på 3. + 4.år, i sine specialer; nervesystemet, chok og traumer, psykiatriens diagnoser og skam.